Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man laat geslachtsdeel zien aan jonge meisjes

Toegevoegd: 01-03-2018, 12.08 uur
Man laat geslachtsdeel zien aan jonge meisjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar een schennispleging aan het Jan van Hoofkwartier in Middelburg. Een man zou daar gistermiddag zijn geslachtsdeel aan drie jonge meisjes hebben laten zien.


Agenten kregen daar rond 14.20 uur een melding van en zijn direct in de wijk op zoek gegaan naar deze man. Deze is echter niet meer aangetroffen. De politie stelt een verder onderzoek in en neemt vandaag aangifte op van de schennispleging.

Mochten buurtbewoners verdachte personen in de wijk zien, dan vraagt de politie om direct 112 te bellen. De politie is alert en houdt de komende tijd een extra oogje in het zeil.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oud Zeeuw (8-3-2018 om 06:12)
kinderen hebben toch tegenwoordig een telefoon bij? Een foto maken van de man.
Jan (7-3-2018 om 07:34)
Mochten buurtbewoners verdachte personen in de wijk zien, dan vraagt de politie om direct 112 te bellen. Allemaal weer heel duidelijk meneer/mevrouw van de politie . Je zou maar een buurman hebben waar je de pest aan heeft dan kan je hem laten aanhouden, de enige die hun verdacht gedragen zijn mensen in het zwart met groen gele strepen pakken
Janneke (1-3-2018 om 19:13)
60 geleden overkwamen wij dit al. Wij woonde in de polder. Mijn vriendinnen en nichtjes ook. Natuurlijk naar de politie, weet je wat hun advies was geef hem maar pak slaag. Weet je wat ook kan helpen roepen zo wat een kleintje. Maar het werd een pak slaag. Later wandelde wij over de markt in Rotterdam hi zag ons en wist niet hoe snel hij weg mest lopen
zeeuw (1-3-2018 om 16:33)
die vogel moest even gelucht worden
AntiGSM (1-3-2018 om 16:27)
Ik vind het wel knap, volgens mij slaat dit (geslachtsdeel) bij deze temperaturen bijna naar binnen!
Jake (1-3-2018 om 16:01)
Hij mag wel uitkijken met die kou. Of is het in Middelburg niet koud?
Cookie-instellingen beheren