Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 76 km

Twee mannen opgepakt na inbraakmelding

Toegevoegd: 01-03-2018, 12.18 uur
Twee mannen opgepakt na inbraakmelding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen nacht twee mannen opgepakt die verdacht worden van een inbraak in een seniorencomplex in Middelburg.


De politie kreeg om 02.55 uur de melding dat het inbraakalarm af zou gaan bij het complex aan de Vrijlandstraat. Toen de agenten bij het complex aankwamen kwamen twee in het donker geklede mannen de Vrijlandstraat op rennen. De agente sommeerden ze te stoppen, maar daar luisterde ze niet naar.

Na een korte achtervolging te voet kon in een nabijgelegen tuin de eerste verdachte worden aangehouden. Kort daarna werd ook de tweede verdachte, die inmiddels op een fiets zat, worden opgepakt. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Het is nog onduidelijk of er tijdens de inbraak in het complex iets is buitgemaakt. De verdachten zijn 21 en 23 jaar oud en komen uit Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper (1-3-2018 om 13:31)
in een cel zetten zonder verwarming dan praten ze sneller Bumper;
Cookie-instellingen beheren