Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Krantenbezorgster mishandeld in Hulst

Toegevoegd: 01-03-2018, 15.07 uur
Krantenbezorgster mishandeld in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Donderdagmorgen rond 06.15 uur is een 47-jarige vrouw tijdens het rondbrengen van de krant mishandeld. De mishandeling gebeurde aan de Schumannstraat in Hulst. De politie zoekt getuigen.


Na de klap is zij haar bewustzijn tijdelijk verloren waardoor zij zich niets herinnert van het voorval. De vrouw liep bij de mishandeling een bult op haar hoofd, een kleine bloedende hoofdwond en een schaafwond op.

De politie vraagt mensen die informatie hebben over deze mishandeling zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo Jo (2-3-2018 om 10:37)
Wat voor persoon ben je eigenlijk om een vrouw die gewoon haar werk doet zo te mishandelen, waar haal je het lef vandaan. Hopend dat je inziet wat je gedaan hebt, en wees dan ook de persoon die met veel schaamte bij deze vrouw excuses aanbiedt, en neem een grote bos bloemen mee, dan ben je tenminste een persoon, maar niet op bovengenoemde manier. Mevrouw u wens ik heel veel sterkte toe van deze laffe daad.
georgia pluijm (1-3-2018 om 19:47)
misschien dezelfde gek die met de carnaval bezig is geweest bij de appartementen op van maelstedeweg? met vuurwerk en zo. is dezelfde buurt
EM (1-3-2018 om 16:13)
Bah wat voor lafbek moet je wel niet zijn ,om iemand -een vrouw- te slaan ,wens de vrouw sterkte ! ,en hoop dat de dader gepakt wordt .
marina (1-3-2018 om 15:16)
Sterkte aan deze vrouw, wie doet nu zo iets!?!? En dan met deze bittere kou!!! Meld je gauw en een bos bloemen voor de bezorgster!!!
Cookie-instellingen beheren