Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Gekantelde vrachtwagen N57 weer overeind

Toegevoegd: 03-03-2018, 09.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - De vrachtwagen die vanmorgen kantelde op de N57 bij Vrouwenpolder staat weer op zijn wielen.


De vrachtwagen raakte rond 05.15 uur van de weg en botste tegen de vangrail waarna de combinatie kantelde. De vrachten lag over beide rijstroken van de N57 waardoor de weg is afgesloten.

Om 09.00 uur heeft bergingsbedrijf Kuzee de vrachtwagen weer overeind getakeld. Op dit moment wordt de ravage opgeruimd.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Datdanweerwel (5-3-2018 om 16:37)
Andrė, Ik wil je hierbij uitnodigen om eens dag mee te rijden, alles goed in je hersenpan op te slaan en dan nog keer met commentaar te komen........ Maar jij rijdt dagelijks op de weg en dus zal jij het wel weten wat voor schijtvolk chauffeurs zijn. Maar hoop dat je aanbod aanneemt want dat zou je sieren voordat je dat soort uitspraken anoniem op het net gooit.
P (4-3-2018 om 10:54)
@André, het was ook goed normaal weer he? Ik gleed met mijn kleine auto van de rotonde naast de N57 met een snelheid van 5 a 10km. Het was heel slecht schoongemaakt geen veegwagens niks, het valt nog mee dat er geen ergere dingen zijn gebeurt door deze lakse houding van onze gemeentes. Deze mannen rijden in het donker met grote wagens en zijn de eersten op de onbegaanbare wegen om ons van luxe produkten te voorzien in de winkel. Toen hij van de weg raakte lag jij nog in je warm bedje te dromen over teletubbies.
Pipo (4-3-2018 om 08:38)
@André: Gelukkig rijden de gewone automobilisten een stuk beter!! Ahum.
@ andre (4-3-2018 om 02:42)
Ik heb zelf een vrachtwagenrijbewijs en rij dagelijks met de auto.... Maar vaak zijn 't juist de auto gebruikers die ellende veroorzaken! Dicht op voorligger, geen ruimte willen geven en laat ik 't maar niet over richting aangeven hebben... Ik kan mij totaal niet vinden in uw verhaal. En ik ben niet de enige!
André (3-3-2018 om 20:22)
Het is een dagelijks feit, dat gedonder met die vrachtwagens. Files files en nog een files allemaal veroorzaakt door ondeskundigheid van chauffeurs. Ik weet dat er nu een aantal zijn die op hun pik getrapt zijn maar je kan het niet meer ontkennen. Dagelijkse ellende door vrachtwagenchauffeurs, ik rij zelf dagelijks op de weg en schrik me regelmatig dood hoe die gasten rijden, slingeren van links naar recht, inhalen, gooi die wagen maar om zonder te kijken, ik pleit voor zeeer hoge boetes en rijontzegging voor vrachtwagenchauffeurs die het leven van een ander in gevaar brengen.
Kees (3-3-2018 om 11:33)
Ik denk dat een bepaald AH filiaal vandaag te kampen zal hebben met minder voorraden.
Cookie-instellingen beheren