Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobrand in Domburg en Westkapelle

Toegevoegd: 04-03-2018, 01.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een voertuigbrand in Westkapelle. Om hetzelfde moment ging er in Domburg ook een auto in vlammen op.


De brand in Westkapelle werd rond 22.30 uur ontdekt aan het Europaplein. Een bestelbus stond bij aankomst van de brandweer grotendeels in brand. De brand kon snel worden geblust maar er kon niet worden voorkomen dat de bus grotendeels uitbrandde.

Rond hetzelfde tijdsstip werd er ook een autobrand ontdekt aan de Nijverheidsweg in Domburg. Ook hier brandde een auto grotendeels uit. Of de branden met elkaar verband hebben wordt onderzocht.

Op 7 januari gingen er in Westkapelle ook al drie auto’s in vlammen op. De politie heeft toen een onderzoek ingesteld. Of er bij deze autobranden sprake is van brandstichting moet onderzoek uitwijzen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (4-3-2018 om 19:09)
2 autobranden in 2 kleine dorpjen op dezelfde avond... wat een toevalligheid... of toch, iemand bezig met een vuurtje... en staat lekker te genieten tussen de toeschouwers ?? of te blussen, is wel eens meer voor gekomen..
Jan (4-3-2018 om 15:53)
1 Grote schande die politie! Doen helemaal niks! Doen niet eens fatsoenlijk onderzoek naar die eerste 3 autobranden in wkp.
Domburgse (4-3-2018 om 01:52)
Walgelijk! Ik geloof dat je hier niet van 'n kortsluiting kan spreken aangezien er op hetzelfde moment 2 zijn? Waarschijnlijk een "kortsluiting" bij de dader(s)? Hoop werkelijk dat dit opgelost wordt en dat deze lafaard(s) echt eens aangepakt worden en niet weer na een "werkstrafje" weer op de oude voet verder kunnen gaan!