Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 34 km

Traumaheli voor incident Amels Vlissingen

Toegevoegd: 05-03-2018, 16.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het traumateam uit Amsterdam is maandagmiddag ingezet vanwege een medische noodsituatie bij een bedrijf in Vlissingen.


Twee ambulanceteams en een motorrijder van de politie werden rond 15.20 uur opgeroepen voor het incident bij Amels botenbouw aan de Koningsweg. Enige tijd later werd ook de Amsterdamse traumahelikopter Lifeliner 1 gealarmeerd.

De helikopter landde niet in Vlissingen maar langs de Oude Rijksweg tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland. Hierna is de trauma-arts met de ambulancedienst meegereden naar het ziekenhuis in Goes. Daar is de rest van de helikopterbemanning even later ook heengevlogen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano18 (6-3-2018 om 15:29)
Omdat dat terrein normaal gesproken wordt gebruikt als parkeerplaats, dus het helemaal vol staat met auto's van medewerkers. Ook moest de traumaheli uit Amsterdam komen dus kon de ambulancedienst ze alvast 'tegemoet rijden'.
renee (5-3-2018 om 17:28)
Waarom landt de heli niet op het terrein naast de loods van AMELS op de daar aanwezige landingsplaats.????
Cookie-instellingen beheren