Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgische trouwstoet reed ook op A58 Zeeland

Toegevoegd: 05-03-2018, 16.40 uur
Belgische trouwstoet reed ook op A58 Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De groep feestvierders die dit weekeinde in België is gestopt op een snelweg en daarmee veel ophef veroorzaakte is vermoedelijk ook in Zeeland geweest.


Volgens het politieteam Oosterscheldebekken reed dezelfde trouwstoet vermoedelijk ook over de A58. "Na vele meldingen over hun rijgedrag hebben we ze de provincie uit begeleid. Eén van de auto's is in beslag genomen vanwege openstaande boetes", zo schrijft de politie op Facebook.

De groep zou midden op de Belgische A12 tussen Antwerpen en Brussel zijn gestopt om midden op de snelweg de bruidegom te jonassen. De Belgische minister Ben Weyts (Mobiliteit) spreekt op Twitter van "Weerzinwekkend, levensgevaarlijk hyper-egoïsme".


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddy Maat (6-3-2018 om 19:18)
auto afpakken volgende dag terug met boete en het is over
EM (6-3-2018 om 18:55)
Wanneer krijgt Wilders 80% van de stemmen ...(?)
Kees (6-3-2018 om 18:47)
Gewoon een paar auto's in beslag nemen waaronder de bruidsauto dan is het snel klaar. En iedereen een boete meegeven
Laffaards (6-3-2018 om 18:32)
Tsjah ze hebben wel de mankracht en lef om met 4 man te gaan staan flitsen in aagtekerke. En maar klagen dat ze niet meer serieus worden genomen door de burgers. Een stelletje laffaards zijn het geworden. Doe dit als normale burger en je bent gelijk zwaar de lul. Doe het als een stel achterlijke Turken onder het mom van een bruiloft en je wordt gewoon netjes begeleid zonder boetes. Politie team Oosterscheldebekken schaam jullie!!!
AD. (6-3-2018 om 18:14)
Weer zo,n zootje turkse idioten die doen wat ze willen en om niemand anders iets geven en wat de meerwaarde is om op de snelweg te stoppen zal alleen hun verstand kunnen begrijpen.
Johan (6-3-2018 om 17:45)
Dat is nu juist het probleem met die "gasten",ze weten zich totaal niet te gedragen/aan te passen.(had al zo mijn vermoeden dat dit geen Belgen zouden zijn)
Cookie-instellingen beheren