Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 55 km

Gewonde bij aanrijding voor ziekenhuis

Toegevoegd: 06-03-2018, 14.12 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een oversteekplaats voor het ziekenhuis in Vlissingen is dinsdagmiddag iemand gewond geraakt bij een ongeval.


De aanrijding vond rond 13.35 uur plaats op de Koudekerkseweg, ter hoogte van het zuidwest radiotherapeutisch instituut. Het slachtoffer werd vermoedelijk aangereden door een taxibusje.

De man werd ter plekke door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft van de man en de bestuurder van het busje een verklaring opgenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taxi (7-3-2018 om 09:51)
Goede reactie, vlissinger, lekker onderbouwd ook! Waarschijnlijk omdat u wel eens een taxi ziet rijden die zich niet aan de verkeersregels houdt, en omdat deze herkenbaar is aan het dakbord en blauw kenteken denkt u dat alle taxichauffeurs zo rijden. Als u een Honda Civic slecht ziet rijden of een bestuurder uit een bepaald land scheert u die natuurlijk ook over één kam... Ik wil u eens uitnodigen om gratis met mijn taxi mee te rijden, dan kunt u zien dat wij niet allen aso's zijn. Ik houd mij ten allen tijden aan alle verkeersregels, en rijd ook nog eens zeer comfortabel en ben zeer allert.
Vlissinger (7-3-2018 om 08:13)
@Moeder Het zal je gebeuren dat je dit overkomt en dit het enige is wat een moeder te zeggen heeft (zucht) Het ziekenhuis is privaat en kan je enkel terecht voor planbarezorg of zou de Taxi dit gepland hebben deze man aan te rijden ? Wat ben jij dom zeg !
vlissinger (6-3-2018 om 16:16)
daar kon je op wachten , de taxi chauffeurs rijden allemaal veel te hard ook al sta je op oversteek plaats het zijn de asso,s op de weg
Moeder (6-3-2018 om 16:15)
Gelukkig zeg, dat ie niet mee hoefde naar het ziekenhuis, want dat had dan Goes geworden... Het zal je overkomen: vóór het ziekenhuis in Vlissingen gewond raken en dan helemaal naar Goes moeten...
Cookie-instellingen beheren