Kettingbotsing A58 door overstekende puppy

Toegevoegd: 06-03-2018, 20.49 uur

Bij het ongeluk waren zeker zeven voertuigen betrokken.
Bij het ongeluk waren zeker zeven voertuigen betrokken.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De kettingbotsing dinsdagmiddag op de A58 tussen Goes en Kapelle kwam door een overstekend hondje. Dat zegt de politie.

Volgens de politie gingen weggebruikers hard op de rem toen een puppy plotseling de snelweg overstak. Het dier raakte voor zover bekend niet gewond. Wel is de pup voor de zekerheid naar een dierenarts gebracht.

Bij het ongeluk waren zeker zeven voertuigen betrokken. Twee daarvan moesten worden getakeld. De ambulancedienst onderzocht twee personen. Eén daarvan moest mee naar het ziekenhuis.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (19-6-2018 om 05:54)
is er nog nieuws over het puppy niets meer van gehoord
wim (19-3-2018 om 07:33)
hoe gaat het met het puppy is het baasje al gevonden
driver (8-3-2018 om 16:44)
Tsja, betrokken raken bij een kettingbotsing kan de beste overkomen. Inderdaad moet je wel altijd even in je achteruitkijk spiegel kijken als je plots moet remmen, dit hoort toch eigenlijk voor iedereen een standaard reflex te zijn. Ook natuurlijk voor je eigen veiligheid, want je kunt nu wel een beetje stoer zeggen dat je eerder voor dieren dan voor mensen remt, maar wat als er een vrachtwagen achter je zit en je hele auto, inclusief jezelf, wordt platgewalst?
Bru (8-3-2018 om 09:27)
Denken jullie nu werkelijk dat voldoende afstand houden geen aanrijding had veroorzaakt? Als je met 130 rijdt en iemand gaat vol op de rem, denk je nu werkelijk dat je dat aangeremd gaat krijgen? Het kan natuurlijk in theorie maar afstand houden zegt ook niet alles! .
Renata (8-3-2018 om 01:38)
Het is een levend wezen dat door nalatigheid van degene die ervoor hoorde te zorgen daar terecht kwam. Wat was er anders geweest als er geremd was voor een mens? Niets. Nog altijd dezelfde eikels die niet op aan het letten waren en geen afstand hielden. Eigen schuld, dikke bult. Als iemand aanfepakt moet worden is het de eigenaar van het arme dier.
Jan (7-3-2018 om 22:44)
@P. Perfect verwoord, klasse gedaan.