Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke wietkwekerij ontdekt in Tholen

Toegevoegd: 07-03-2018, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Aan de Molenvlietsedijk in Tholen heeft de politie woensdagochtend een flinke wietkwekerij ontdekt. Er zijn twee arrestaties verricht.


De kwekerij was gevestigd in een loods achter op het erf van een vrijstaande woning. Verborgen achter een muur waren twee kweekruimten ingericht, welke via een omweg te bereiken waren. De politie arresteerde een bewoner en een 48-jarige vrouw uit de gemeente Tholen.

Hoeveel wietplanten er binnen stonden is nog niet bekend. Incident Control is ingeschakeld om de kwekerij te ontmantelen. Alle aanwezige planten zullen worden vernietigd. Ook plantengroeimiddel, lampen, koolstoffilters en andere benodigdheden zullen worden afgevoerd.

Een medewerker van Enduris is ter plekke gekomen omdat de elektriciteit die werd gebruikt voor de plantage illegaal werd afgenomen. Hoe de politie de kwekerij op het spoor kwam, is niet bekend gemaakt. De ontmanteling gebeurde tijdens een regionale hennepruimdag waarbij op meerdere locaties wietplantages werden opgerold.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (10-3-2018 om 15:07)
ik denk dat het inderdaad tijd is voor legale STAATS WIET .... maar dan moeten de coffee shops niet gaan fungeren als een soort tabak handel... kwa prijs van de inkoop..
Peter (9-3-2018 om 16:20)
de politie hoeft in deze geen excuses te maken, het staat klip en klaar dat daar een plantage was
kees (8-3-2018 om 17:53)
de politie moet eerst maar eens aantonen wat die autos eremee te maken hebben de politie doet ook invallen door valse aangiftes zonder ooit hun excuus aan te bieden
Tholenaar (8-3-2018 om 09:30)
Maandag wasdag, woensdag gehaktdag, maar dat is veranderd in wietdag.
Buurman (7-3-2018 om 21:18)
Waar sneeuw al niet goed voor kan zijn.
Cookie-instellingen beheren