Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Man bewusteloos geslagen in Goes

Toegevoegd: 07-03-2018, 16.41 uur
Man bewusteloos geslagen in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - In het centrum van Goes is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 24-jarige man uit Kapelle bewusteloos geslagen. De politie zoekt getuigen.


De man zou rond 01.40 uur zijn mishandeld in de Singelstraat, ter hoogte van de Korte Kerkstraat. Hij is enige tijd bewusteloos geweest en weet niet meer precies wat er gebeurd is. Volgens de politie weet hij nog wel dat hem, kort voordat hij bewusteloos raakte, een meisje en één of twee jongens tegemoet kwamen lopen. Eén van de jongens zou het slachtoffer uitgescholden hebben.

De Kapellenaar liep een hoofdwond en een bloedneus op. Hij heeft zich na de mishandeling laten onderzoekn door een arts van de huisartsenpost.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pop (8-3-2018 om 11:58)
Wat een laffe streek. Waar gaan we naar toe in deze wereld. Het wordt steeds gekker en gekker. Al die lui die zulk gedrag vertonen moeten op een onbewoond eiland verblijven zonder eten en drinken en hopen dat ze daar weg creperen. Sterkte voor het slagoffer!
Kees (8-3-2018 om 08:35)
Nekschot voor de dader.
wim (8-3-2018 om 07:41)
Het gaat van kwaad naar erger zo ook in zeeland wat heeft dat nu voor zin om iemand zo als hier gebeurd om een jongen bewusteloos te slaan en vervolgens weg te lopen laten we hope dat hij er niets van overhoud, laten we hopen dat de dader gepakt zal worden, bij deze veel sterkte voor die jongen
Cookie-instellingen beheren