Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij Tholen omvatte 645 planten

Toegevoegd: 08-03-2018, 09.31 uur - Update: 08-03-2018, 09.34 uur
Ter plekke werden twee personen aangehouden.
Ter plekke werden twee personen aangehouden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

THOLEN - In de hennepkwekerij die gisteren werd ontdekt in een loods in Tholen stonden in totaal 645 hennepplanten. Dat heeft de politie vanochtend bekendgemaakt.


De kwekerij bestond uit twee ruimtes die waren ingericht in een loods achterop het erf van een vrijstaande woning aan de Molenvlietsedijk. Volgens de politie werd de elektriciteit voor de kwekerij illegaal afgetapt. De woning is volgens de politie daarom van het energienetwerk afgesloten.

De politie denkt dat er sprake is geweest van voorgaande oorgsten en daarom zijn ook twee personenauto's in beslag genomen. De politie arresteerde een bewoner en een 48-jarige vrouw uit de gemeente Tholen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren