Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie neemt vier rijbewijzen in op N62

Toegevoegd: 08-03-2018, 16.06 uur
De politie betrapte de vier tijdens lasercontroles.
De politie betrapte de vier tijdens lasercontroles.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - De politie heeft donderdag tijdens lasercontroles van vier personen het rijbewijs ingenomen van mensen die te hard reden op Zuid-Beveland.


Volgens de politie reden de vier te hard langs de wegwerkzaamheden die momenteel plaatsvinden rond de Sloeweg (N62) tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 135 kilometer per uur. Op deze locatie bedroeg de maximumsnelheid 70 kilometer per uur.

De verder afhandeling wordt gedaan via het Openbaar Ministerie (OM).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (9-3-2018 om 12:48)
@Amy, ik deel je mening. Snelheidsboetes alleen geven als het de verkeersveiligheid ECHT dient en niet zoals in deze situatie dan rijbewijzen invorderen. Het wordt echter de hoogste tijd dat er eens iets gedaan wordt aan de smartphone gebruikers op de weg en de mensen die geen richting aangeven, het is van de zotte dat er massa's dit doen ZONDER dat er bekeurd wordt!! DAT is verkeersveiligheid Politie!
Amy (9-3-2018 om 09:34)
Ik vind het onnodig. Er staat een max snelheid van 70 km per uur maar er word niet eens naast de weg gewerkt? Het staat er al weken, heb nog niemand gezien in de berm ?!
wim (9-3-2018 om 07:46)
Alles word keurig aangegeven wat de snelheden betreft een ieder kan goed zien wat de toegestane snelheid gereden mag worden en als je dan toch 123 km rijd dan weet je wat er kan gebeuren rijbewijs kwijt door eigen schuld
Jan (8-3-2018 om 19:42)
Goed gedaan politie. Je doen dat veel te weinig en zeker daar. Ga ook eens 's-morgens tussen 06.00 en 09.00 uur. Rij je zelf keurig aan de aangegeven snelheid; je wordt letterlijk voorbij geraasd, net of er geen maximum snelheid is aangegeven. Saillant detail is wel dat je ook vaak ingehaald wordt door auto's met een bordje "werkverkeer" op het achterraam. Het lijkt me toch dat dit soort mensen vaak aan de weg werken, dus ook zelf te maken hebben met hardrijders; maar hebben ze eenmaal zelf het stuur te pakken, dan mag het schijnbaar. Rijbewijs invorderen en drie jaar niet rijden. Jammer van je baan, maar helaas. Provincie: schilder "100 km" op het wegdek, al vanaf de A58 en bij herhaling tot aan de verkeerslichten,
AntiGSM (8-3-2018 om 19:13)
Ik vind dit niet helemaal juist, ik ben er ook al meerdere keren langsgereden en vroeg mij echt af waarom daar een limiet van 70 km/uur was. Bij wegwerkzaamheden waar je de wegwerkers zou kunnen raken heb ik daar alle begrip voor maar hier kon ik nooit zo ver de berm inrijden dat ik iemand zou kunnen raken. Ik weet niet precies hoe de situatie nu is maar soms vind ik dat ze wel erg graag borden neerzetten met snelheidslimieten terwijl dat eigenlijk overbodig is.
ger (8-3-2018 om 16:30)
hahaha hopen dat alle "TE HARD" rijders een paar dagen levende pionnen moeten zijn langs wegwerkzaamheden dan zullen eens merken of het niet gevaarlijk is.
Cookie-instellingen beheren