Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Fietser aangereden op Meiveldpad Middelburg

Toegevoegd: 09-03-2018, 11.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in het Meiveldpark in Middelburg is vrijdagochtend een vrouw gewond geraakt.


Het slachtoffer reed rond 10.35 uur op haar fiets ter hoogte van kinderboerderij De Klepperhoeve aan het Meiveldpad. Ze kwam daar door onbekende oorzaak in botsing met de bestelbus van een pakketbezorger.

De vrouw is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De agenten van de eveneens opgeroepen surveillance-eenheid van de politie hebben verklaringen opgenomen van de betrokkenen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-3-2018 om 19:14)
@Erwin Minderhout: jij slaat de spijker precies op de kop!!! Er zijn inderdaad geen grotere verkeershufters dan fietsers, verschrikkelijk gewoon! Daar begint de ellende van geen richting aangeven, met telefoon bezig zijn (niet met verkeer) enz enz. En als ze een rijbewijs hebben dan gaan ze daar vrolijk mee verder. We hebben nu eenmaal een fantastische "nieuwe generatie" en die kunnen multitasken enz enz.
Erwin Minderhout (10-3-2018 om 10:09)
Nee W de Hoop, fietsers doen niks van hetgeen wat jij zegt !! Fietsen nooit tegen het verkeer in, fietsen nooit op de stoep, fietsen nooit door rood ...... geen grotere verkeershufters als fietsers hoor !! Ik zeg niet dat het hier zo was, maar jij weet ook van niks en valt gelijk die beste bezorger die ook jou pakketjes brengt omdat je lekker goedkoop van Ali Express dingen wil of omdat je te lui ben om uit je stoel te komen om iets te halen, aan.
L (9-3-2018 om 21:36)
Ik ken die bezorger. Ja het is een fietspad dat klopt. Maar ga u met 4 dozen van 30 kilo lopen? Nee . Ik heb daar vroeger ook pakketten moeten brengen en nee dat ga je niet lopen want dan sloop je rug en nee een steekwagen is daar ook niet bestemd voor. En W de Hoop, u besteld zeker nooit wat online ? U kan af reageren op de bezorger, maar als u weet hoe het werkelijk in elkaar steekt dan snap u wel dat bezorger zo moeten bezorgen. Ik heb jaren lang bezorger geweest in middelburg, ik werkte altijd van 8 uur 's ochtends tot avonds 10 uur want mensen bestellen wel maar houden geen rekening mee om thuis te zijn en wel met de brood van de bezorger op de spel zetten. Als u weet hoe bij post werkelijk te werk gaat dan denkt u anders over
Cynthia (9-3-2018 om 16:43)
Volgens mij is het Meiveldpad een FIETSpad en had die pakketbezorger daar niets te zoeken.
w de hoop (9-3-2018 om 13:11)
verwondert mij niets deze aanrijding. ze geven nergens om de weg,tegen het verkeer inrijden,onterecht voorrang nemen,veel te hard door de straten rijden,de straten blokkeren,zodat niemend er meer langs kan. dit alles om maar zoveel mogelijk pakjen te kunnen bezorgen. rekening houden met andere weggebruikers is bij velen onbekend.
Cookie-instellingen beheren