Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Veel rook bij brand autosloopbedrijf Terneuzen

Toegevoegd: 09-03-2018, 16.16 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een bedrijf aan de Nijverheidsstraat in Terneuzen heeft vrijdagmiddag brand gewoed. Korte tijd kwam er flink wat rook vrij, maar deze trok snel weg.


De brand werd rond 15.10 uur ontdekt en woedde bij een autosloopbedrijf. Binnen korte tijd werd opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen twee tankautospuiten en een schuimblusvoertuig ter plekke. Rond kwart voor vier kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. Hierna moest nog wel worden nageblust.

Wat er precies in brand heeft gestaan en hoe groot de ontstane schade is, is nog niet duidelijk. Vanwege de brand was de Nijverheidsstraat enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
linda adam (10-3-2018 om 02:28)
@daniel toon netten is inderdaad toch echt gevestigd in de nijverheidstraat hoor
Daniel van Immerseel (9-3-2018 om 16:25)
Volgens de VRZ was de brand in de Koegorsstraat, misschien voor de medewerkers van de VRZ een lesje topografie laten volgen zoals menige landelijke media