Dronken Belg in zorgcentrum Breskens

Toegevoegd: 10-03-2018, 12.13 uur

Dronken Belg in zorgcentrum Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft vanochtend vroeg een Belgische man aangehouden die voor overlast zorgde bij een verzorgingshuis in Breskens.

De 54-jarige inwoner van Oostende was 's nachts al een keer aan het aanbellen geweest bij het zorgcentrum aan de Boulevard, maar had toen aan de opgeroepen agenten beloofd weg te zullen gaan. Hij bleek zich niet aan zijn woord te hebben gehouden want rond 05.20 uur trof een medewerker van het zorgcentrum de man binnen in het complex slapend aan.

De politie werd opnieuw ingeschakeld en nadat de man wakker was gemaakt, werd hij aangehouden voor lokaalvredebreuk. Hij is overgebracht naar Torentijd in Middelburg.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750