Jongen (9) van fiets getrapt in Middelburg

Toegevoegd: 10-03-2018, 12.19 uur

Jongen (9) van fiets getrapt in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Seisweg in Middelburg is vrijdagmiddag een 9-jarige jongen van zijn fiets getrapt. De moeder van de jongen heeft hiervan melding gemaakt bij de politie.

De moeder schrijft op Facebook dat haar zoon rond 15.00 uur van school naar huis fietste. Op de route tussen de Seissingel en de Seisweg kwam de jongen twee scooterrijders tegen. Eén van de twee trapte het kind van zijn fiets ter hoogte van speelhof Hoogerzael.

De jongen kwam ten val en liep letsel op aan zijn knie. Bij de politie is melding gemaakt van het voorval. De persoon die de jongen van zijn fiets trapte, reed op een blauwe scooter. Hij droeg een helm met daarop een afbeelding van een doodshoofd.

De tweede scooterrijder had een zwarte crosshelm op met daarop een afbeelding van rode vlammen. Deze man reed op een zwarte scooter. Mensen met tips kunnen zich tot de politie wenden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750