Jongen werd niet getrapt, biedt excuses aan

Toegevoegd: 10-03-2018, 13.19 uur

Jongen werd niet getrapt, biedt excuses aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 9-jarige jongen die vrijdag in Middelburg van zijn fiets zou zijn getrapt heeft dat verzonnen. Dat heeft de knul vandaag opgebiecht bij de politie.

De jongen en zijn moeder meldden zich gisteren bij de politie omdat de 9-jarige jongen bij de Seisweg twee scooterrijders zou zijn tegengekomen waarvan één van de twee hem van zijn fiets had getrapt. Vanochtend biechtte de jongen op dat één en ander niet helemaal is gelopen zoals eerder gemeld.

De jongen zou 's middags inderdaad twee scooterrijders zijn tegengekomen, maar geen van beide had hem van zijn fiets getrapt. De jongen voelde zich naar eigen zeggen door de twee geïntimideerd en was vervolgens zelf ten val gekomen. 

Op het politiebureau is vandaag een gesprek gevoerd met de politie en hierin heeft de jongen zijn excuses aangeboden voor de valse beschuldiging.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (11-3-2018 om 08:47)
@jatoch wel een beetje kortzichtig, was maar waar dat alleen dames af en toe de waarheid niet zeggen.
Popeye (10-3-2018 om 23:19)
t Spreekwoord zegt inderdaad ook: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald! Hulde :-)
Piefertje (10-3-2018 om 15:15)
Vanaf 12 jaar is vervolging mogelijk, dus je hebt nog wat jaartjes te gaan knul! Geniet ervan!
Jatoch (10-3-2018 om 14:42)
Heel dapper dat hij dat toegeeft! Zijn soms dames 2 x zo oud als deze jongen die hun aangifte jaren (tientallen jaren) doorzetten en daarmee levens verwoesten, zonder dat iemand ooit weet. Laat staan dat het recht zegeviert omdat die mensen makkelijk te geloven zijn en vaak de andere partij minder. Trots op deze knul die wel lef heeft! Leugens kan je goed maken! Toegeven is ook niet zwak! Vind ik sterk!