Man gewond bij botsing, politie zoekt automobilist

Toegevoegd: 10-03-2018, 15.24 uur

Man gewond bij botsing, politie zoekt automobilist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een 73-jarige man uit Kapelle is donderdagmiddag gewond geraakt toen hij werd aangereden door een auto. De politie is op zoek naar de automobilist.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de Dijkwelseweg in Kapelle. Halverwege de straat werd hij aangereden door een zwarte BMW, mogelijk uit de 1-serie. Een getuige heeft de gewonde Kapellenaar van straat opgeraapt, geholpen en naar huis gebracht. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

De bestuurder van de BMW is wel even gestopt, maar zijn gegevens zijn niet bekend. "De man heeft gevraagd of het ging maar vertelde vervolgens dat hij haast had en weg moest. Hij is vervolgens weggereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken", aldus de politie.

Van de automobilist is bekend dat het ging om een man met een Indisch uiterlijk. Hij was vermoedelijk tussen de 45 en 55 jaar oud. Tips zijn welkom bij de politie via 0900-8844.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (11-3-2018 om 11:08)
Wat een vieze aso. Eerste bocht vol gas eraf hopelijk. Had haast. Belangrijker dan het het leven van een mens. Je weet nooit wat hiervan de gevolgen zijn voor een ouder iemand. Sterkte en goed herstel voor deze meneer.
Peet (11-3-2018 om 09:56)
Gat is wel typerend dat jullie die gast nog steeds niet hebben.. Dat is dezelfde gast die in 2004 in Vlissingen een auto total loss reed en doorreed wat zelfde signalement had.. Volgens mij is dat die BMW cabrio die ook in Vlissingen gezocht word of ieder geval rotzooi uit haalt.. Die gast blowt ook achter stuur daarom smeert hij hem gauw bang voor die drugstest natuurlijk..Ach vroeg of laat hangt hij GOED !!!