Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist omgekomen bij ongeluk N57

Toegevoegd: 12-03-2018, 08.37 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een eenzijdig ongeluk op de N57 bij Nieuw- Sint Joosland is maandagochtend iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer reed rond uur in een personenauto vanaf de A58 bij Middelburg de N57 op richting Vrouwenpolder. In de bocht bij Nieuw- Sint Joosland belandde de auto in riet bij een watergang. De gewonde raakte niet bekneld en was al snel uit het voertuig.

Twee brandweerploegen, twee ambulanceteams en verschillende politie-eenheden kwamen ter plekke om hulp te verlenen. Het slachtoffer werd enige tijd gereanimeerd maar overleed uiteindelijk ter plekke.

Na het ongeluk werd de afrit direct afgesloten. Tegen 08.00 uur kon het gestopte verkeer passeren. Voor het overige verkeer is de oprit van de N57 nog wel altijd dicht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het noodlottige incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GTM (16-3-2018 om 03:35)
"Hopend dat de *wat is de oorzaak d8scussie* uit blijft! Heel veel sterkte voor familie, vrienden en bekenden." Oorzaak van het ongeluk is te hard of niet gestuurd, maar interessanter is wat mij betreft de vraag wat was de doodsoorzaak. Want het ongeluk lijkt in eerste instantie niet dodelijk.
een gast (12-3-2018 om 20:37)
allereerst veel sterkte aan de nabestaanden , ik kom zelf regelmatig door deze bocht soms met een aanhanger maar ook regelmatig zonder, en ik heb nog geen enkele keer het gevoel gehad dat er een vangrail zou moeten staan. hoe erg het ook is wat er gebeurd is we weten niet waar het door kwam dat deze persoon daar terecht kwam.
wim (12-3-2018 om 19:43)
Weer een ongeluk in zeeland met dodelijke afloop bij deze wensen we de familie heel veel sterkte toe voor de moeilijke komende dagn
Albert (12-3-2018 om 19:26)
Is het niet logischer te verklaren dat er eerst een hartstilstand was en daardoor het ongeval gebeurde?
Herrie (12-3-2018 om 14:32)
Weer daar hé. Hoeveel ongelukken moet daar nog gebeuren voordat daar eens een vangrail komt?
Bertus (12-3-2018 om 14:13)
Hopend dat de *wat is de oorzaak d8scussie* uit blijft! Heel veel sterkte voor familie, vrienden en bekenden.
Cookie-instellingen beheren