Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

N57 weer vrij na dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 12-03-2018, 09.28 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De oprit van de N57 vanaf de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is weer vrij. De weg was eerder vanochtend dicht vanwege een dodelijk ongeluk.

Door nog onbekende oorzaak raakte een automobilist rond 07.10 uur met zijn personenauto in een bocht van de oprit van de weg. De auto kwam in het riet bij een watergang tot stilstand. De brandweer werd opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling, maar het slachtoffer zat niet vast in het voertuig.

Wel bleek de automobilist geen hartslag meer te hebben. Er werd gestart met reanimatie maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. Vanwege het ongeluk werd de oprit al snel volledig afgesloten. Verkeer dat was gestopt mocht op een gegeven moment wel even passeren, maar pas rond half tien kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven. Het politie-onderzoek en de berging waren toen afgerond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos Laas (4-4-2019 om 21:04)
Die klote weg is toch al ruim veertig jaar een levensgevaarlijke weg? pffff, Wanneer wordt daar iets aan gedaan? of moeten er nog meer mensen verongelukken? Ik heb daar ook heel vaak gereden, met zweet in mijn handen, doe er iets aan wie er voor verantwoordelijk is! Heel veel sterkte voor de nabestaanden!!
marina (12-3-2018 om 10:30)
Sterkte aan familie van de overledene!!!