Slachtoffer Nieuwland 57-jarige Vlissinger

Toegevoegd: 12-03-2018, 11.35 uur

Het slachtoffer overleed ter plekke.
Het slachtoffer overleed ter plekke.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De persoon die vanochtend om het leven kwam bij ongeluk op de N57 bij Nieuw- en Sint Joosland is een 57-jarige man uit Vlissingen. Dat meldt de politie.

Door nog onbekende oorzaak raakte een automobilist rond 07.10 uur met zijn personenauto in een bocht van de oprit van de weg. De auto kwam in het riet bij een watergang tot stilstand. De bestuurder bleek geen hartslag meer te hebben en omstanders startten met reanimatie. Dit mocht echter niet baten en het slachtoffer overleed ter plekke.

De politie heeft op de ongevalslocatie sporenonderzoek gedaan, maar conclusies zijn volgens de politie nog niet bekend. Het is dan ook nog niet duidelijk heo het ongeval heeft kunnen gebeuren. Rond half tien kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (15-3-2018 om 18:57)
vangrails plaatsen in die bochten, die staan er NIET... uit de bocht is in de sloot daar
geert (14-3-2018 om 08:20)
auto heb bijna geen schade? toch een fatale ongeluk.. rust in vrede sterkte aan nabestaanden en hulpverlening!
Ina (12-3-2018 om 16:15)
Dank je wel voor de berichtjes namens de hulpverlening. Dat mag ook wel eens gezegt worden toch.( iemand van de hulpverlening die daar ter plaatse was)
walter (12-3-2018 om 13:17)
heel veel sterkte voor de familie,vrienden,kennissen en de hulpverlening
juriste (12-3-2018 om 12:19)
Ontzettend veel sterkte voor familie en nabestaanden!