Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vrachtwagen van de weg N62 Driewegen

Toegevoegd: 12-03-2018, 11.41 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Een vrachtwagen is maandagmorgen naast de Westerscheldetunnelweg (N62) tussen Driewegen en Borssele beland.


De vrachtwagenchauffeur was rond 10.30 uur onderweg richting de Westerscheldetunnel om naar Zeeuws-Vlaanderen te rijden. Vlak voor het viaduct bij de Monsterweg raakte hij door onbekende oorzaak met de wielen in de berm. Hierna reed de vrachtwagen tegen de vangrail.

De vrachtwagen kon niet meer zelf uit de berm komen en daarom werd bergingsbedrijf Kuzee ingeschakeld. Rond 11.15 uur stond de vrachtauto weer met alle wielen op de weg. In de tussentijd had de wegbeheerder een deel van de rijbaan afgezet. Inmiddels worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (12-3-2018 om 23:09)
Zwaar beboete deze zogenaamde chauffeur, nu is de vangrail de klos maar volgende keer zijn het medeweggebruikers, het is schering en inslag met die vrachtwagenchauffeurs, daar moet snel een einde aan komen.
Koos P. (12-3-2018 om 22:57)
Je zal d'r maar net met pech staan... Was zoiets een tijd geleden niet gebeurd aan de andere kant van de tunnel?
chuckles (12-3-2018 om 17:04)
sluit even niet uit dat de chauffeur mss afgesneden is door een óverhaaste mobielkijker ? verklaringen en beelden zullen eea wel verduidelijken om een antwoord te bieden wie er voor de kosten opdraait
jacob (12-3-2018 om 15:02)
Alweer door onbekende oorzaak. Mobieltje gecontroleerd? Hoe bewust ben je dan met je vak bezig om "door onbekende oorzaak" naast de weg te belanden.
AntiGSM (12-3-2018 om 13:53)
Weer zo'n typisch gevalletje, telefoon controleren of anders provider en chauffeur op laten draaien voor alle kosten en een vreselijk dikke bekeuring. Nu was de afwijking naar rechts maar ik heb het ook al zat meegemaakt dat ze naar links komen en da's verre van prettig!
Cookie-instellingen beheren