Vrachtwagen met aardappelen vast langs A58

Toegevoegd: 13-03-2018, 04.37 uur

Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Een vrachtwagen is in de nacht van maandag op dinsdag vast komen te zitten langs de A58 bij Rilland nadat de chauffeur van de weg raakte.

Het eenzijdige ongeval vond rond 01.00 uur plaats op de A58 in de richting van Bergen op Zoom. De chauffeur raakte door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de afslag met de A4 van de weg. De combinatie, geladen met aardappelen, raakte in de berm en kwam tientallen meters verderop tot stilstand.

Bergingsbedrijf Kuzee is met twee voertuigen ter plaatse gekomen om de vrachtwagen weer op de weg te trekken. Tijdens de bergingswerkzaamheden was er één rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Rond 04.30 uur was de klus geklaard. Er raakte niemand gewond.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Hopjes (16-3-2018 om 13:08)
@Kees dat is technisch onmogelijk. Er is geen manier om te bepalen of de telefoon gebruikt wordt door iemand die op dat moment ook een auto aan het besturen is. Bovendien is het kinderlijk eenvoudig om software te omzeilen die dit poogt te doen. Dat is een wapenwedloop waarbij de defensieve partij, net als bij DRM, altijd het onderspit delft.
Kees (15-3-2018 om 18:19)
Het word tijd dat er een apparaat komt wat de smartfone uit zet tijdens het rijden. Dat is technisch al mogelijk. Er zijn b.v. al apps voor die het doen. Nu nog een apparaat bouwen in elk voertuig die dat doet. Ik zelf pak nooit de telefoon op in de auto maar heb wel een app uitgeprobeerd om te zien of het werkt en ik moet zeggen het werkt perfect.
Ronnie (15-3-2018 om 15:09)
@AntiGSM ga n ander vervelen met je betweterige gedoe, maak zelf eens n mooi reclamespotje ofzo!
Ronnie (14-3-2018 om 20:33)
@AntiGSM Maak dan een reclamefilmpje ofzo maar STOP met je achterlijke betweterige gezeik hier!
@ikke (14-3-2018 om 17:23)
Klopt @Ikke, is het niet dat dat tegenwoordig 1 bedrijf is, AB heeft G Bosman overgenomen.... dus....
AntiGSM (14-3-2018 om 15:53)
@mja, ik heb al eens eerder deze discussie met jou gevoerd, het valt mij steeds meer op dat ik nog nooit een reactie gekregen heb van iemand die bij een ongeluk betrokken is geweest. Ik kan jou zeker garanderen dat wannneer ik hier ergens valselijk van beschuldigd zou worden dat ik dan zeker zou reageren. Ik beschuldig jou ook van de smartphoneverslaving waar erg veel mensen aan lijden. Nu nog inzien en toegeven!