Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Vrachtwagen met aardappelen vast langs A58

Toegevoegd: 13-03-2018, 04.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Een vrachtwagen is in de nacht van maandag op dinsdag vast komen te zitten langs de A58 bij Rilland nadat de chauffeur van de weg raakte.


Het eenzijdige ongeval vond rond 01.00 uur plaats op de A58 in de richting van Bergen op Zoom. De chauffeur raakte door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de afslag met de A4 van de weg. De combinatie, geladen met aardappelen, raakte in de berm en kwam tientallen meters verderop tot stilstand.

Bergingsbedrijf Kuzee is met twee voertuigen ter plaatse gekomen om de vrachtwagen weer op de weg te trekken. Tijdens de bergingswerkzaamheden was er één rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Rond 04.30 uur was de klus geklaard. Er raakte niemand gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mja (14-3-2018 om 12:47)
@Ronnie, ik kan het niet meer met je eens zijn. Altijd weer datzelfde lompe gebazel over smartphones zonder de feiten te kennen. Azijnpisser pur sang als je het mij vraagt.
Henk Hopjes (14-3-2018 om 09:11)
@AntiGSM; die 'elektronische beveiliging' is geen haalbare kaart, er is geen manier om te controleren of men echt of niet echt in een auto zit, laat staan bepalen of men een bijrijder of bestuurder is. Zoiets kan een computer niet vanzelf weten. Bovendien zou het draconisch overheidsbeleid vereisen op het gebied van toegestane besturingssystemen. Het enige wat werkelijk gedaan kan worden is handhaving en persoonlijke verantwoordelijkheid. Dat terzijde, het is niet zeker of de bestuurder van deze truck wel of niet zijn telefoon gebruikte ten tijde van het ongeluk.
AntiGSM (14-3-2018 om 00:18)
@Ronnie, even ter informatie: ik ben in het trotse bezit van een goede baan waar ik het goed naar mijn zin heb, hobby's heb ik ook voldoende. Het is echter duidelijk dat JIJ niet goed in je vel zit en waarschijnlijk net zo simpel bent als de lui die we in de reclamefilmpjes zien van de smartphones. Ik weet niet of je het merkt maar er zijn steeds meer mensen het met me eens dat er echt iets moet gebeuren aan de gevaren van de smartphones in het verkeer, dat JIJ dat niet ziet is dan jouw tekortkoming. Ga maar fijn verder spelen met je smartphone! Get a life Ronnie!
D. K. (13-3-2018 om 23:15)
Ik sta hier niet van te kijken, helaas. Als je ze ook zie rijden over de sluis bij Kats.... werkelijk ... volkomen dwaze chauffeurs..echt.veel te hard rijden én tot op de bumper van een voorgaande auto ! Ondanks dat de politie onderbezet is, vaak besproken met goed willende politie functionarissen, door verkeerd beleid uit Den Haag.....hopelijk kan er meer gecontroleerd worden. En dan ook de vele hard rijdende automobilisten vooral na ca. 22.00 u. Succes !
ikke (13-3-2018 om 22:25)
de eerste auto was van bosman met de trailer van ab dus ff goed kijken aub
Joris (13-3-2018 om 18:25)
Reed vanmorgen op de A58 achter een slingerende Mini nieuwe type. 'Belangrijke zakenmadam' druk pratend in haar handsfree-setje. Leid net zoveel af als telefoon aan het oor. Ja mevrouw, u bent gezien met uw levensgevaarlijke capriolen.
Cookie-instellingen beheren