Doorrijder ongeval letsel Kapelle meldt zich

Toegevoegd: 13-03-2018, 14.04 uur

Doorrijder ongeval letsel Kapelle meldt zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De automobilist die vorige week betrokken was bij een aanrijding met letsel in Kapelle en daarna doorreed heeft zich gemeld. Dat heeft de politie laten weten.

Zaterdag deed de politie een oproep aan de automobilist om zich te melden. De bestuurder was vorige week donderdagmiddag rond 16.00 uur op de Dijkwelseweg in botsing gekomen met een 73-jarige man uit Kapelle. De automobilist stopte wel even, maar maakte zich niet bekend en reed al snel weer verder.

Volgens de politie heeft dankzij de media-aandacht een 58-jarige man uit Bodegraven gemeld dat hij vermoedelijk de veroorzaker van de aanrijding was. "Met hem is een afspraak gemaakt voor verhoor. Dat gaat later deze week plaatsvinden", aldus de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (14-3-2018 om 08:26)
zo'n grappemaker heeft mijn moeder ook eens ondersteboven gereden, uiteindelijk na een uur of 4 heeft die zijn eigen gemeld. Jaren proces geweest en mijn moeder heeft nooit meer normaal kunnen lopen. Ik heb weinig respect voor die lui wat de reden van doorrijden ook is.
Biggetje (13-3-2018 om 20:05)
Hoezo hij denkt dat hij de veroorzaker is? Hij is gestopt en heeft de man zien liggen. Alcohol of drugs in het spel?