Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 200 km

Mannen hadden hennep, crack en hasj bij zich

Toegevoegd: 14-03-2018, 13.55 uur
Er werden twee personen aangehouden.
Er werden twee personen aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De twee mannen die dinsdagavond in Vlissingen werden opgepakt voor drugsbezit hadden hennep, crack en hasj bij zich. Dat meldt de politie.


De politie controleerde ’s avonds een auto met daarin vier mannen. “Vanuit de auto kwam meteen een sterke hennepgeur walmen. Tijdens het controleren van de auto en de fouillering van de mannen werden vervolgens twee middelgrote zakken met hennep gevonden. Ook hadden ze twee gripzakjes met crack en een brokje hasj bij zich”, zo zegt de politie.

De politie nam ook nog een wietverkruimelaar, een weegschaaltje, enkele honderden euro’s, een mes en twee ongebruikte simkaarten in beslag. Twee van de vier mannen zijn aangehouden op verdenking van drugshandel. Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente Vlissingen en een 18-jarige man uit Baarle Nassau. Beiden zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex en zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (15-3-2018 om 08:36)
Alles zelf achter elkaar laten consumeren. Het zal je kind maar zijn die
Cookie-instellingen beheren