Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo Wolphaartsdijk verdacht van inbraak

Toegevoegd: 15-03-2018, 15.22 uur
De politie in Wolphaartsdijk.
De politie in Wolphaartsdijk.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - De twee verdachten die vanmorgen op de Muidenweg bij Wolphaartsdijk zijn aangehouden worden verdacht van een poging tot inbraak op een vakantiepark. Dat heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.


Een alerte getuige belde rond 08.40 uur de politie toen hij de twee verdachten zag lopen. Omdat de getuige aangaf dat de mannen mogelijk gewapend waren zijn er direct verschillende eenheden van de politie naar de melding toegestuurd. De twee verdachten zijn uiteindelijk op de parkeerplaats van het park aangehouden. Ze zaten op dat moment in een auto. Het gaat om een 21-jarige Middelburger en een 20-jarige man uit Goes.

Vanwege de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen zijn ze met behulp van de uitpraatprocedure aangehouden. De agenten hebben hierbij hun vuurwapen getrokken. De politie onderzoekt de zaak. Eén van de mannen had inbrekerswerktuig op zak wat vervolgens in beslag is genomen. Ook werd de auto waarin de verdachten zaten meegenomen voor onderzoek. Het tweetal is vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren