Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gewonde en ravage bij botsing Kruiningen

Toegevoegd: 16-03-2018, 09.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Bij een botsing op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen zijn vanmorgen twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Er raakte één persoon gewond.


Het ongeluk vond rond 08.00 uur plaats. Over de toedracht ik nog niks bekend. Beide voertuigen kwamen zwaar beschadigd tot stilstand. Vanwege de ravage is de weg gelijk afgesloten voor het verkeer. Beide bestuursters zijn nagekeken door het personeel van een ambulance. Eén van de vrouwen is met nekletsel per ambulance maar het ziekenhuis gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto’s weggesleept waarna het wegdek kon worden gereinigd. Het verkeer is tijdelijk omgeleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emma (18-3-2018 om 18:52)
Ik heb het zien gebeuren en was idd een domme actie van de grijze auto die op verkeerde weghelft kwam. Nog een geluk dat het niet slechter is afgelopen. Sterkte aan de betrokkenen.
Siem (17-3-2018 om 10:19)
Ik kom hier dagelijks en er gebeuren op dit punt meerdere bijna ongevallen, vanwege het verkeer dat van de afrit A58 de oude rijksweg op wil. Ik denk dat er eens goed naar deze situatie gekeken dient te worden, b.v. met extra uitvoegstrook richting viaduct vanaf de afrit of rotonde wat de snelheid eruit haalt. De situatie is soms erg onoverzichtelijk vanwege verkeer wat de de A58 richting B.o.Z. op wil
ger (16-3-2018 om 09:42)
zo dat was weer een flinke klapper zo te zien, zo te zien een redelijke rechte weg het lijkt erop dat 1 van de personen niet geheel bezig is geweest met autorijden!
Cookie-instellingen beheren