Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Twee arrestaties na vondst 20 kilo cocaïne

Toegevoegd: 16-03-2018, 11.39 uur
De politie bij de loods in Tholen.
De politie bij de loods in Tholen.
© Foto: Filip De Moor
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - In een bestelwagen in een loods aan de Ambachtsweg in Tholen is donderdagmiddag een partij cocaïne aangetroffen. Het gaat om circa 20 kilo.


Er zijn door de politie twee Ierse mannen (50 en 60 jaar) als verdachten aangehouden. Er wordt een nader onderzoek ingesteld. De politie kreeg donderdagmiddag een melding van een verdachte situatie in een loods aan de Ambachtsweg.

De opsporingsambtenaren gingen ter plaatse en zagen bij het betreden van het terrein drie mannen, een bestelwagen en een vrachtauto in de loods. In de bestelwagen werd een tas met pakketten drugs aangetroffen. Hierop werden twee mannen aangehouden.

Een derde verdachte wist te ontkomen. Er is nog tevergeefs door de politie in de omgeving naar deze man gezocht. De recherche stelt een onderzoek in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (21-3-2018 om 09:00)
t.a.v Peet mijn lees ervaring is, als je met 20 kilo cocaine HARDDRUGS in dit geval...dat je echt niet na 3 maanden buiten bent...
Peet (16-3-2018 om 14:41)
Haha wist te ontkomen, heb je bij een onderzoek of inval geen hond bij je dan ? Als je het terrein betreed hou je toch eerst iedereen direct aan uit voorzorg lijkt mij ? Wel goed gedaan maar helaas lopen ze met 3 maanden cel weer op straat met een uitkering van Orionis op zak ook nog want zelfs bij korte cel-straffen heb je recht op uitkering hier ! Daarom zal criminaliteit nooit op houden want die straffen lachen ze gewoon om !
Cookie-instellingen beheren