Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor huiselijk geweld

Toegevoegd: 16-03-2018, 14.10 uur
Man opgepakt voor huiselijk geweld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - In een woning in de gemeente Hulst is gisteren omstreeks 19.15 uur een 52-jarige man aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij zou zijn partner meerdere keren in het gezicht hebben geslagen.


De politie kreeg omstreeks 18.50 uur een melding van huiselijk geweld. Naast de politie kwam ook de ambulancedienst ter plaatse. Het slachtoffer had een verwonding boven haar rechteroog die gehecht moest worden. Het slachtoffer deed aangifte. Zij vertelde dat zij ruzie kreeg met haar partner. Hij sloeg haar vervolgens in de woonkamer met gebalde vuist boven haar rechteroog. Ze kwam daardoor ten val.

Terwijl zij op de grond lag werd zij door hem meerdere keren met beide vuisten geslagen. Daarbij bedreigde hij haar dood te maken. De politie heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren