Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 68 km

Drie gaslekkages binnen anderhalf uur tijd

Toegevoegd: 16-03-2018, 14.26 uur
Het gaslek bij het Geldeloozepad in Goes.
Het gaslek bij het Geldeloozepad in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Verschillende brandweerploegen zijn vrijdagochtend uitgerukt voor meldingen van gaslekkages.


Het eerste gaslek werd kort na 11.00 uur ontdekt bij het Geldeloozepad in Goes. Hier was tijdens werkzaamheden een leiding geraakt. Nadat de brandweer metingen had gedaan heeft Enduris het lek gedicht. Na een uur kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

In Groede was rond 11.20 uur tijdens werkzaamheden een gaslek ontstaan in een woning aan de Burgemeester J.C. Everaarslaan. De brandweer van Breskens heeft metingen uitgevoerd en de situatie veiliggesteld. Hierna kon het incident worden overgedragen aan Enduris.

In Scharendijke werd de brandweer rond 12.25 uur ingezet bij een gaslek aan de Putmeetweg. Ook hier kon het incident al snel worden overgedragen aan het nutsbedrijf. Voor zover bekend zijn alle drie de lekkages zonder grote gevolgen gebleven voor aansluitingen in de buurt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gas is niet meer nodig! (16-3-2018 om 16:09)
‘t Is duidelijk: we moeten van dat gas af... Ík wil wel... Nu de woningbouw nog... Zeeuwland???
Cookie-instellingen beheren