Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Zwaargewonde bij ongeluk Hoedekenskerke

Toegevoegd: 16-03-2018, 23.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - Een automobilist is vrijdagavond bij een ongeluk in Hoedekenskerke ernstig gewond geraakt.


Het slachtoffer botste rond 21.15 uur met zijn auto tegen een boom op de ’s-Gravenpoldersestraat en kwam bekneld te zitten in zijn voertuig. Naast twee ambulances is ook de brandweer uitgerukt om de auto open te knippen. Het slachtoffer kon na iets meer dan een uur uit de auto worden bevrijd.

Vanwege de ernst van het letsel is er ook een traumateam per auto uit Rotterdam ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend.

De Verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De weg was tijdens het ongeluk en de opruimwerkzaamheden afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (19-3-2018 om 22:58)
ik schrik van die foto's...wat een zware schade aan die auto.... dat de inzittende zwaar gewond is te begrijpen.. en dat hij klem zat ook.. oorzaak gladheid misschien...??? wij wensen de inzittende en de omstanders veel sterkte...
ad (17-3-2018 om 13:15)
Sterkte voor de bestuurder én alle hulpverleners...
Cookie-instellingen beheren