Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arrestatieteam pakt gezochte crimineel op

Toegevoegd: 17-03-2018, 12.09 uur
Arrestatieteam pakt gezochte crimineel op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Het Arrestatieteam heeft vrijdagavond met toestemming van de officier van justitie op een adres in de gemeente Hulst een 56-jarige man aangehouden.


De man heeft zich namelijk na zijn vrijlating niet gehouden aan de door de rechter opgelegde schorsende voorwaarden. Hij werd daarom gezocht en in het opsporingsregister vermeld. Hij is ingesloten.

In afwachting van het Arrestatieteam zagen agenten de gezochte man rijden in een personenauto van het merk BMW. Bij navraag bleek dat de auto voorzien was van in België gestolen kentekenplaten. De auto zelf bleek gestolen te zijn in West Brabant.

Bovendien bleek dat het rijbewijs van de man was ingevorderd. Er wordt proces-verbaal opgemaakt van heling c.q. diefstal en het rijden zonder geldig rijbewijs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (23-3-2018 om 12:51)
in 1 woord HEBBES !!! prima werk van het team !!!
ger (17-3-2018 om 18:19)
goh wat vreemd!!!!!! een crimineel die zich niet aan gemaakte afspraken houdt, dat gebeurt toch nooit...... helaas gaat het rechtssysteem nog uit van de fatsoen normen vanuit een sprookje
Goesenaar (17-3-2018 om 17:17)
Oud en nog steeds niet wijs !!!
Cookie-instellingen beheren