Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Auto botst op muur rotonde Middelburg

Toegevoegd: 18-03-2018, 08.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een automobilist is zondagmorgen rond 06.30 uur op een rotonde gebotst in Middelburg. De bestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeval vond rond 06.30 uur plaats op de Schroeweg ter hoogte van de Mortiereboulevard. De automobilist kwam uit de richting van Middelburg en botste door nog onbekende oorzaak op de stenen muur op de rotonde. De auto kwam boven op de muur tot stilstand.

Naast een ambulance is ook de brandweer ter plaatse geweest. Deze heeft het slachtoffer uit de auto gehaald. De gewonde is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De Schroeweg was vanaf de kruising met de Torenweg afgesloten voor het verkeer in de richting van de A58. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (23-3-2018 om 08:32)
Nel, je hebt gelijk, snelheid aan de situatie aanpassen... zeker als het VRIEST !! wees dan extra alert... (tip van Jokko)
nel (20-3-2018 om 12:20)
ti belachelijk. Er wordt van tevoren aangegeven dat er een rotonde aankomt hoor! Dit is nu weer zo'n verhaal waar mensen zoals jij roepen dat de bomen weg moeten langs een weg als er iemand door niet op te letten ertegen aan rijdt. Pas je rijden aan de omstandigheden aan en let op de verkeersborden, zou veel schelen
Jokko van der Sneuk (19-3-2018 om 22:46)
het is 50 daar, , maar het was ook onder nul die ochtend, uit gegleden ??, was een flinke knal zo te zien..., maar zo'n stenen muur is dan ook wel erg hard..en geeft niet echt mee.. misschien dat de bestuurder uitleg kan geven..? die weet wel wat er precies gebeurd is.. 1 ding is zeker het waren de laatste meter in zijn auto... hopelijk gaat het goed met de bestuurder...
Michel (19-3-2018 om 15:50)
Wat zijn sommige reactie toch lomp, oordelen of zij erbij waren. Deze bestuurder kan misschien niet goed zijn geworden.
W. Kruit (19-3-2018 om 12:57)
@Ard: “Zo zie je maar weer dat je niet met je mobiel moet spelen tijdens het autorijden.” Leg eens uit. Waar staat precies dat hij met zijn mobiel bezig was? Of verzin je dat er gewoon bij??
W. Kruit (19-3-2018 om 09:37)
@Michelle, het tijdstip zegt genoeg? Misschien moest de man wel zo vroeg naar zijn werk. Of was hij juist klaar met werken. Of moest hij naar de andere kant van het land. Aannames helpen niet veel...
Cookie-instellingen beheren