Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Man opgepakt na bedreiging portiers

Toegevoegd: 18-03-2018, 10.53 uur - Update: 19-03-2018, 16.53 uur
Man opgepakt na bedreiging portiers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 21-jarige in Middelburg verblijvende man is zondag omstreeks 04.35 uur op de Vlasmarkt in zijn woonplaats aangehouden op de verdenking van bedreiging.


Agenten kregen via de horecatelefoon een melding dat twee portiers door een agressieve stapper bedreigd werden met een bierfles. Ze waren op dat moment in de buurt en daarom snel ter plaatse. Zij zagen daar een man in een dreigende houding staan tegenover twee portiers met in zijn handen een bierfles.

Agenten riepen dat hij de fles los moest laten. Dit weigerde hij. Hierna hebben de dienders de man overmeesterd en aangehouden. Na zijn arrestatie, tijdens het plaatsen in de politieauto, vond de arrestant het nodig om de agenten te bespugen. Aan het bureau weigerde hij de ademanalyse. Ook hiervoor krijgt hij een proces-verbaal.

Na verhoor is de 21-jarige Middelburger gedagvaard door de officier van justitie. Hij moet zich op 4 juli verantwoorden voor de politierechter in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (19-3-2018 om 23:03)
gaat veel centjes kosten die grap.... ach ja zo dronken, en misschien wel een pilletje of wat wiet erbij... dan weten ze niet meer wat ze doen... als ze de volgende dag in torentijd wakker worden hebben ze spijt.. TE LAAT dus..
ger (19-3-2018 om 12:55)
Toch een aardige jongeman!!! Hij wil gewoon zijn alcohol delen !
Cookie-instellingen beheren