Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 478 km

Terneuzenaar dringt woning van ex binnen

Toegevoegd: 18-03-2018, 14.21 uur
Terneuzenaar dringt woning van ex binnen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 31-jarige man uit Terneuzen is zondag omstreeks 04.05 uur aangehouden ter zake bedreiging van zijn 24-jarige ex-vriendin, huisvredebreuk en vernielingen aan haar woning.


De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat een man een woning was binnen gedrongen en dat hij de bewoonster met de dood bedreigde. Agenten zagen dat de voordeur ontzet was en dat de onderste ruit ingetrapt was. De gang lag bezaaid met glas.

Een 31-jarige man werd in de woning op aanwijzing van de bewoonster aangehouden ter zake huisvredebreuk, bedreiging en vernieling. Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat ze enkele maanden geleden de relatie met de verdachte had beëindigd. Hij kon dat niet accepteren.

Vannacht ging rond 04.00 uur de bel. Ze wist direct dat het haar ex was en besloot om niet open te doen. Ze hoorde daarop glasgerinkel, de voordeur werd ingetrapt. Ze deed de slaapkamerdeur op slot en belde 112. Hij forceerde daarop die deur. Terwijl hij in de slaapkamer stond arriveerde de politie waarna de indringer werd aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-3-2018 om 00:11)
@Nel, als zij wat fout had gedaan bij hem dan is hij wel erg laat met een reactie als deze. Bij een normaal iemand (als zij zelf de schuldige was) had de woede al lang daarvoor plaats gevonden mits hij normaal is. Dit is dus simpelweg niet uit impulsiviteit gedaan maar puur om haar de stuipen op het lijf te jagen. Iets waar narcisten goed in zijn. Compleet vooruit gepland. @Melinda, Hopelijk heb je dit niet zelf mee moeten maken. Mentaal maken ze je helemaal kapot en laten ze jezelf compleet verliezen met PTST als gevolg en een diepe deuk in je eigen zelfvertrouwen. Slachtoffers genezen vaak wel maar daar gaat veel tijd overheen. Op forums lezen helpt hier goed bij. Wist je trouwens dat ze in Amerika een hele gekke president hebben? ;)
Melinda (19-3-2018 om 13:05)
Vlissingen. Top reactie!!! Ik zie nu pas in dat er dus echt mensen zijn die wel degelijk weten hoe het soms gaat en precies zoals u beschrijft! Geestelijk zeer gewelddadig en tegenover vrienden, buren en familie zeer sociaal en vriendelijk waardoor je als slachtoffer weg geschetst word als,, gek wijf”, die spoort niet”, de mensen lachen je gewoon uit”, er is niemand die jouw geloofd”. Machteloos word je ervan.
Nel (19-3-2018 om 11:20)
Dit klopt niet,maar een verhaal heeft 2 kanten! Ze hebben een relatie gehad,en niemand weet welke rol de vrouw hier in speelde (is ze vreemd gegaan in de relatie of andere dingen gedaan waar geen mens blij van word!Je kan iemand ook als onmens behandelen en dan kan je de bal terug verwachten dus hou op met je mening Vlissinger!!
Vlissinger (18-3-2018 om 15:38)
Harstikke goed dat ze snel de politie heeft gebeld. Negen van de tien keer zijn dit gekken met een narcisitische persoonlijkheidsstoornis die heel gevaarlijk worden als je de relatie op een verkeerde manier beeindigt of als je ze beledigd. Ze zijn lief en charmant tegen anderen maar hun partner wordt in het geheim achter gesloten deuren op allerlei manieren misbruikt. Sterkte voor dit slachtoffer. Advies is zoek op forums naar deze stoornis en hoe je het beste de relatie kunt beeindigen. Vaak is de beste manier om zelf heel saai voor ze te worden zodat ze er zelf een punt achter zetten. Daarnaast geluidsopnames maken van hun saddistische gedrag als bewijs voor mensen waartegen ze het zielige slachtoffer spelen en jij de schuld krijgt.
Cookie-instellingen beheren