Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 19-03-2018, 03.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een steekpartij in Vlissingen is zondagavond laat een man gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.


De steekpartij vond rond 23.30 uur plaats in de Jan Vermeerlaan. Volgens de politie is er een man gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat is niet bekend. Verder is er door verschillende eenheden van de politie een zoektocht gedaan naar de dader. Hierbij is ook een politiehond ingezet. Of de dader is aangehouden is eveneens onduidelijk .

De technische recherche heeft onder andere op straat onderzoek gedaan. Ook bij een auto, die midden op de weg stond, is technisch onderzoek verricht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verhuisde (20-3-2018 om 23:02)
Ben gelukkig pas verhuisd, weg uit middengebied van Vlissingen. Ik leerde van Vlissingen houden. Maar de liefde ging over naar wegwezen hier, ik treur niet dat ik weg ben van die straatterreur en intimiderende respectloze jong volwassene uit een bepaalde bevolkingsgroep die zich de goden van de straten wanen. De achteruitgang werdt te ernstig en de artikel 12 regeling maakte Vlissingen er niet gezelliger op, wel steeds grimmiger. Ook helpt het niet om wat flats af te breken en wat eensgezinswoninkjes hier en daar neer te zetten en ze te bevolken met alles wat niet pluis is. Daar krijg en behoudt je regelmatig dit soort taferelen van, zoals ook nu weer is gebleken.
Jac (19-3-2018 om 12:28)
Tja, nog niet echt verbeterd hier in de buurt...... is ook logisch als je zoveel "niet al te sociale" mensen bij elkaar zet. Dat los je niet op met een extra vluchtheuvel in de straat en eindeloos praten in de gemeenteraad en andere opgezette "praatclubjes". Het probleem is de steeds groter wordende kloof tussen arm en rijk inclusief gescheiden woonwijken. Veel laag opgeleiden arme mensen inclusief veel allochtonen die niets van Nederland snappen en zonder enig toekomst perspectief. Als ik geld genoeg had zou ik hier ook niet blijven wonen.
Kees (19-3-2018 om 08:32)
Lang leve Vlissingen de achterbuurt van zeeland. Pak dat gajes nou eens aan !