Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Verdachte steekpartij Vlissingen opgepakt

Toegevoegd: 19-03-2018, 09.54 uur
Politie-onderzoek in de Jan Vermeerlaan in Vlissingen.
Politie-onderzoek in de Jan Vermeerlaan in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Naar aanleiding van de steekpartij zondagavond laat in Vlissingen heeft de politie vanochtend vroeg in Roosendaal een verdachte aangehouden.


Een 23-jarige Vlissinger zou rond 23.30 uur zijn belaagd toen hij in de Jan Vermeerlaan in een auto zat. "De Vlissinger wist zich te verweren maar liep hierdoor wel verwondingen op", aldus de politie. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance afgevoerd maar mocht na behandeling in het ziekenhuis alweer naar huis.

Volgens de politie was de belager een bekende van de Vlissinger. "Daarom wisten de agenten wie ze moesten zoeken. De verdachte, een 34-jarige Vlissinger, is maandagochtend rond 05.45 uur aangetroffen in een woning in de wijk Westrand in Roosendaal.

De officier van justitie had namelijk toestemming gegeven voor een aanhouding buiten heterdaad. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar door rechercheurs gehoord worden. In Vlissingen heeft technische recherche vannacht nog onderzoek gedaan in en om de auto. Volgens de politie zijn hierbij verschillende sporen veiliggesteld en diverse voorwerpen in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (19-3-2018 om 17:40)
Jaja bekende jongens hier in Vlissingen ze zijn al jaren actief.. Paar uur werkstraf en volgende week lopen e weer rond, meisjes zwanger maken en heel leven in de uitkering Hoera Hoera voor Nederlandse wetgeving ! Ziet er stoer uit ja leuke advertentie, 120 uur werkstraf meer niet en bij Orionis maar zielig doen
lezer (19-3-2018 om 14:15)
Kijk dat geeft de burger vertrouwen, snel de boef opgepakt!!!
liesbeth van den bergh (19-3-2018 om 10:12)
Goed gedaan, boef opgepakt...
Cookie-instellingen beheren