Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Automobilist na maanden eindelijk betrapt

Toegevoegd: 20-03-2018, 11.10 uur
Automobilist na maanden eindelijk betrapt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij de Finlandweg in Terneuzen heeft de politie vandaag een automobilist betrapt op een forse snelheidsovertreding. De politie wilde hem al enige tijd achterhalen omdat hij regelmatig agressief rijgedrag had vertoond.


Volgens de politie kwamen de afgelopen maanden verschillende meldingen binnen over de automobilist. Er was meerdere keren sprake van verkeersgevaarlijke situaties. Vandaag werd extra toezicht gehouden en hierbij kon de bestuurder worden betrapt op een snelheidsovertreding van (na correctie) meer dan 40 kilometer per uur.

Voor de snelheidsovertreding wordt proces-verbaal opgemaakt. "Daarnaast wordt door ons een vordering ex artikel 130 Wegenverkeerswet opgemaakt. Dit betekent dat door het CBR bij de bestuurder een onderzoek zal worden ingesteld naar de geschiktheid om een motorvoertuig te besturen", zo legt de politie uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johannes (24-3-2018 om 09:39)
@ peet, wat is de relatie tussen die 3 miljoen dagelijkse blowers en 140.000 dagelijkse hard rijders dan ? dat blowers niet vaak te hard rijden ? In dat geval kan er beter nog meer geblowed worden, vandaar zeker dat het neo liberale VVD kabinet zelf wiet wil gaan verkopen uit hun eigen staats wietkwekerijen ? Men heeft daar blijkbaar voor gestemd, net als die snelheidsregels democratisch tot stand zijn gekomen. Uw vingertje wijzen naar anderen die niets met het onderwerp van doen hebben en uw anti overheid instelling zeggen genoeg over U, niet over die blowende hippies. Ga lekker in noord korea wonen want ik denk dat u dat beter zal bevallen.
wim (20-3-2018 om 19:18)
Inderdaad hij heeft veel geluk gehad, dat hij niet eerder gepakt is gezien zijn rij gedrag,maar je kom je eigen toch tegen en gelukkig zo ook de politie
Popeye (20-3-2018 om 18:41)
@Peet: 3 miljoen Nederlanders die dagelijks blowen? Massaal uiterst relaxed over 's Heren wegen zoeven? En maar 140.000 soberen die alle ellende veroorzaken? U kweekt wellicht?
Peet (20-3-2018 om 17:37)
Ik heb liever jullie drugs controleren dan maar heel dag in auto zitten en beetje flitsen hoor, er zijn 3 miljoen mensen in Nederland die dagelijks blowen en maar 140.000 mensen die dagelijjks te hard rijden dus de rekensom is makkelijk.. Maar goed ik snap het wel f langs de Mac en beetje zitten en flitsen is makkelijker dat begrijp ik ook
AntiGSM (20-3-2018 om 16:23)
Betreft het per ongeluk een zwarte Mercedes Coupe met een jonge "getinte" bestuurder? Die maakt het echt bont in de bebouwde kom van Terneuzen.
Importzeeuw (20-3-2018 om 12:03)
Dát zijn nou eens goeie politie-acties!
Cookie-instellingen beheren