Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Frans duo heeft drugs in verborgen ruimte auto

Toegevoegd: 20-03-2018, 13.26 uur
Frans duo heeft drugs in verborgen ruimte auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de A58 bij Rilland zijn maandagmiddag twee mannen uit Frankrijk aangehouden die in een verborgen ruimte in hun auto drugs bij zich hadden. De twee worden verdacht van de handel in softdrugs.


Agenten gaven de bestuurder van het voertuig een stopteken waarna deze op een parkeerplaats werd onderworpen aan een controle. De automobilist bleek een 24-jarige man uit Villeneuve-d'Ascq in Noord-Frankrijk te zijn. De 29 jarige bijrijder bleek eveneens afkomstig uit Frankrijk maar kon zich niet legitimeren.

De politie wilde er zeker van zijn dat het legitimatiebewijs van de man niet toch in de auto lag en daarom werd het voertuig grondig doorzocht. "Het gezochte document kwam niet tevoorschijn. Wel werd een verborgen ruimte in de auto ontdekt met daarin bijna 200 gram hasj", aldus de politie.

De twee hadden volgens de politie beiden een flink geldbedrag bij zich. "We vermoeden daarom dat de twee zich bezighielden met de handel in softdrugs", zo zegt de politie. De beide verdachten zijn aangehouden en voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zijn ze voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en ingesloten.

De auto, de drugs, enkele telefoons en het aangetroffen geld zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (20-3-2018 om 22:55)
wim@ dat ze aangehouden zijn is prima maar om nu van grote drugsdealers te spreken als er in de auto 200 gram hash is gevonden?
wim (20-3-2018 om 19:05)
Hier zie je weer een stukje meester werk van politie wat weer op de Zeeuwse weg A.58 gebeurde om een Franse auto staande te houden,het waren grootte drugs delers die tevens zo ook een flink bedrag bij der hadden wat ook vermoedelijk uit de drugs wereld zou zijn gekomen
Cookie-instellingen beheren