Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man ongeval Yerseke dronk drie keer te veel

Toegevoegd: 20-03-2018, 13.45 uur
Het rijbewijs van de man is ingenomen.
Het rijbewijs van de man is ingenomen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De automobilist die er maandagavond vandoor probeerde te gaan na een eenzijdig ongeluk bij Yerseke had inderdaad alcohol gedronken. De man blies ruim drie keer de geldende limiet. Mogelijk had hij ook drugs gebruikt.​


Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur bij de Voornseweg. Toen de opgeroepen ambulance aan kwam rijden zette de automobilist, een 39-jarige Vlissinger, het op een lopen. Agenten zagen de man vervolgens in en uit een sloot lopen en hoorden hem zeggen dat hij hulp nodig had.

De man werd alsnog onderzocht door de ambulancedienst en bij de man werd door de politie ook een blaastest afgenomen. De test gaf aan dat de man inderdaad alcohol had gedronken en daarom werd hij meegenomen naar het politiebureau om daar een ademanalyse te doen.

Uit de ademanalyse kwam naar voren dat de man meer dan drie keer te veel alcohol op had. “Omdat het gedrag van de man telkens wisselde van zeer agressief naar erg rustig werd bij hem ook een drugstest afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend”, aldus de politie.

Het rijbewijs van de man, die ter ontnuchtering een nachtje in een cel heeft doorgebracht, is ingenomen. Tegen hem is ook proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.i.n.z (20-3-2018 om 20:51)
Achter het stuur met alcohol is dom zie je nou wat er van komt. Zelfs op de vlucht slaan heeft geen zin. Op de blaren zitten dat moet je. Domme actie van deze persoon rijbewijs afpakken niet meer laten rijden en EMA erbij. Kost wat centen maar dan leer je het wel mee af. (Hopelijk dan)
wim (20-3-2018 om 18:45)
Ik denk dat een nacht opgesloten voor de man niet meer betekend dat hij zijn roes lekker heeft kunnen uitslapen,waar is zo,n man zijn verantwoordelijk gevoel gebleven ,als je 39 jaar oud ben en stom dronken ben en wie weet nog meer gevonden zou worden en dan vluchtte je bent een grote stakker man om zo te leven,schaam je eigen nu niet ?
Cookie-instellingen beheren