Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bijna 300 gram hasj in auto N62 Borssele

Toegevoegd: 20-03-2018, 13.55 uur
Bijna 300 gram hasj in auto N62 Borssele
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag twee personen aangehouden voor drugsbezit.


Volgens de politie werden de twee onderworpen aan een algemene verkeerscontrole maar werden zij vervolgens verraden door de lucht die uit hun voertuig walmde.

De mannen bleken meer dan 280 gram hasj in de auto bij zich te hebben. De twee zijn aangehouden en zitten volgens de politie nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.i.n.z (20-3-2018 om 20:30)
Moesten in Frankrijk gepakt worden straf veel en veel hoger. Minimaal 3 a 4 jaar zitten of langer zelfs. Dat noem ik pas straf. Hier in Nederland zit je even in het hotel Word ook goed voor je gezorgd. Zijn ze goed mee weggekomen deze keer.
Peet (20-3-2018 om 17:06)
Alleen voor dat? Dus dan ga je niet een alcohol of drugstest gelijk afnemen ? Dus die waren waarschijnlijk ook nog onder invloed en dar zijn ze dus weer voor gematst!! Pfff zo gaat dat hier in Holland 1 straf tegelijk want meer is te moeilijk..Volgende week lopen of rijden ze weer rond met 40 uur werkstraf laat me niet huilen !
Cookie-instellingen beheren