Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw aangehouden voor chanteren man

Toegevoegd: 20-03-2018, 14.15 uur
Vrouw aangehouden voor chanteren man
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdagmorgen een vrouw aangehouden die een man zou hebben gechanteerd.


Volgens de politie is de verdachte een 23-jarige vrouw uit Goes. De vrouw zou met haar slachtoffer contact hebben gehad via internet. Hierbij zou ze hem ook hebben gechanteerd. Door de vrouw zou ook daadwerkelijk geld zijn afgetroggeld.

De vrouw is vanochtend aangehouden zodat zij kon worden verhoord. De verdachte zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeebert (23-3-2018 om 16:12)
Een soort van lovergirl dus, laag volk. Wie weet kan ze bij de gemeente Goes consulent worden voor mensen in de schuldhulpverlening of zo.
Albert (21-3-2018 om 10:36)
@IK..7 Vaders is niet zo moeilijk, je kunt ze adopteren 1 x en maken 4 x en vreemdgaan paar x en 3 x trouwen en scheiden en samenwonen dan heb je op papier volgens de wet 7 mannen gehad met samenleef contract en/of huwelijk.. Niet zo negatief doen eerst rekenen, er zijn vrouwen die 20 x trouwen dan heb je 20 x een stiefvader hey !!! Omdat ik matroos was en voer kreeg ik de kinderen niet terwijl zij fout was, maar mocht wel 21 jaar alimentatie en studie betalen
Vlissinger (21-3-2018 om 02:52)
@Wim, dat zinnetje van jou....laat je niet verleiden en zeker niet door een vrouw komt wel heel narcistisch over. En ben je dan als man ook stom als je een relatie aangaat met een vrouwelijke narcist waarvan je niet doorhebt dat ze heel wat anders met jou van plan is? Er zijn zat mannen die erin trappen. Hele stoere mannen ook die zichzelf totaal verliezen. Hier kun je niet over oordelen. @Albert, waarschijnlijk ben jij ook overmatig narcistisch. Alsof elke vrouw hetzelfde is? Gokje, haat je ze ofzo? Zeer primtief hoe je generaliseerd over vrouwen omdat één vrouw jou iets heeft aangedaan (waar ik nu zelfs vraagtekens bij zet). Elke vrouw is namelijk anders. :)
wim (20-3-2018 om 18:50)
Man wat bij je stom om zo in de mailing genomen te worden,je hebt nog te weinig buiten gelopen om door een vrouw beet genomen te worden,laat je eigen niet verleiden en zeker niet door een vrouw
Ik (20-3-2018 om 18:41)
@Albert... 4 kinderen van 7 vaders? Hmmm, ik heb geloof ik nog een hoop te leren...
Albert (20-3-2018 om 17:02)
YES ! Goedzo Politie wauw dat dit kan zeg, ik dacht altijd vrouwen onschendbaar waren ofzo.. Ik heb 4 kinderen van 7 verschillende vaders en schulden door mijn ex en valse rekeningen die ze allemaal op mijn naam heeft gedaan.. Heb er 21 jaar voor betaald en NOOIT 1 vriendin meer gehad na 1997 en geen 1 rechter die mij wou helpen en alle advocaten zeiden al bij vrouwen verlies je altijd na scheidingen en kinderen !!! Ik leef al 21 jaar zonder vrouw en hoop nog 40 jaar te leven ZONDER vrouw, in het paradijs ging het al fout !!!
Cookie-instellingen beheren