Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Vlaketunnel A58 dicht na ongeval

Toegevoegd: 20-03-2018, 18.05 uur - Update: 20-03-2018, 18.34 uur
Vlaketunnel A58 dicht na ongeval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De Vlaketunnel op het A58-traject tussen Kapelle / 's-Gravenpolder en Kruiningen - Yerseke is dinsdagavond enige tijd dicht geweest als gevolg van een ongeval.


Het ongeluk op de rijbaan richting Bergen op Zoom gebeurde rond 17.35 uur. Het is niet duidelijk of er ook iemand gewond is geraakt, getuigen melden wel dat er een ambulance ter plekke zou zijn gegaan. De weg is ter plekke afgesloten. Verkeer kan omrijden via de Oude Rijksweg (N289). Vanwege het ongeluk ontstond een vijf kilometer file. Rond 18.20 uur kon de tunnel weer worden vrijgegeven.

De Vlaketunnel gaat overigens vanavond ook gepland dicht. Tussen 20.00 uur en woensdag 06.00 uur worden namelijk werkzaamheden uitgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren