Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Veertien boetes voor bellen achter stuur

Toegevoegd: 21-03-2018, 13.44 uur
Veertien boetes voor bellen achter stuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft maandag en dinsdag in Hulst en omgeving 14 automobilisten op de bon geslingerd omdat zij niet handsfree aan het bellen waren.

De politie deelde ook andere bekeuringen uit. Zo kreeg één automobilist een boete voor het illegaal parkeren op een invalidenparkeerplaats en werd een ander beboet voor het rijden in een onverzekerde auto.

Tot slot werd ook nog een fietser bekeurd. Deze had namelijk een defecte fietslamp.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-3-2018 om 00:39)
@Anti-AntiGSM: nou als het dan inderdaad mag op die manier (heb ik helaas ook gelezen - belachelijk gewoon) dan mag jij als je iemand doodrijdt door je gehark op dat kloteding gaan uitleggen dat het toegestaan is verschrikkelijk dom wezen! Ik heb laatst weer eens het verhaal gelezen van de man wiens dochter doodgereden is door een smartphone verslaafde...dan ga je toch als normaal denkend mens (dat ben jij zeker niet) wel eens nadenken! Dit zou dus betekenen dat wanneer de politie niet op alcohol kan controleren dat het dan ok is om achter het stuur te kruipen oetlul!
Jokko van der Sneuk (23-3-2018 om 12:47)
een goede Tip van Jokko koop een parrot voor in de auto....(handsfree set) houd je aan de regels en er is NIETS aan de hand. 230 + 9 administratie kosten , daar koop je een mooie handsfree set voor
Anti-AntiGSM (23-3-2018 om 08:06)
@AntiGSM, daar zijn we weer, volgens mij heb je weer een fles azijn gedronken. Ik vraag me echt af wat jij hele dagen te doen hebt. Afgelopen is er een rechtszaak geweest dat je je mobiele telefoon mag bedienen als deze in een houder zit. Een mobiel blokkeren is geen optie, er zijn mensen die wel handsfree bellen!! Fijne dag nog
Popeye (23-3-2018 om 00:24)
@Terneuzenaar: alcohol was al en is zóó 1900 :-D
AntiGSM (22-3-2018 om 17:17)
@Terneuzenaar; ik ben het met je eens dat alcohol ook voor erg veel verkeersslachtoffers zorgt maar bij veel van de ongelukken is er nooit onderzoek (geweest) naar het gebruik van telefoon tijdens het rijden. Daarom kloppen die cijfers helemaal niet, alcohol wordt meestal wel gecontroleerd bij een ongeval of als ze het ruiken of het vermoeden hebben. Maar telefoons en provider gegevens worden helaas bijna nooit gecontroleerd. Ik hoop echter wel dat dat zo snel mogelijk verandert want dan stoppen ze er misschien eens een beetje mee!
Terneuzenaar (22-3-2018 om 11:01)
Alcohol zorgt nog altijd voor meer verkeersslachtoffers dan bellen of een berichtje typen AntiGSM, maar daar hoor ik je niet over