Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Zwaargewonde hond en gestolen brommers

Toegevoegd: 22-03-2018, 08.47 uur
De zwaargewonde hond is behandeld door een dierenarts.
De zwaargewonde hond is behandeld door een dierenarts.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - In een loods in Poortvliet heeft de politie woensdag een zwaargewonde hond aangetroffen. Ook bleken er gestolen voertuigen te staan.


Volgens de politie ging men naar de loods aan de Hogeweg nadat iemand zijn zorgen had geuit over het welzijn van hier aanwezige dieren. Ter plekke trof men in de loods in totaal zes honden aan. “Eén hiervan was ernstig gewond. Het beestje is daarom behandeld door een dierenarts”, zo vertelt wijkagent Mark Groefsema op Twitter.

De politie trof ter plekke ook twee gestolen bromfietsen aan. Deze zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-4-2018 om 07:02)
hoe gaat het met alle hondjes maar vooral de zwaargewonde hond
Rik. (23-3-2018 om 15:08)
Kom op, mensen. Er staat in heel het bericht niets over mishandeling. Het beestje kan wel aangereden zijn, of gevochten hebben. Niemand die het weet. Ook over de toestand van de andere vijf honden is niks gezegd.
Renata (23-3-2018 om 02:36)
En nu, hoe gaat het verder en horen we er nog welk uitschot hier verantwoordelijk voor is? In ieder geval dank aan de melder.
wim (22-3-2018 om 22:58)
hoop dat het goed gaat met de arme hond en de andere dieren hier heb ik geen goed woord voor over hoop dat ze het zelfde mee maken als die arme dieren
jaapverkeer (22-3-2018 om 18:08)
jammer dat de straffen voor dierenmishandeling / nalatigheid zo laag zijn.
anja (22-3-2018 om 13:12)
ik ben heel dankbaar dat er naar die lieve dieren omgezien wordt politie dank u wel Als je goed voor een dier ben kryg je onzettend veel liefde van .terug .
Cookie-instellingen beheren