Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Bekeuringen voor waarschuwen voor controle

Toegevoegd: 22-03-2018, 15.11 uur
Bekeuringen voor waarschuwen voor controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij Nieuwdorp heeft de politie woensdag vier personen bekeurd omdat zij andere weggebruikers waarschuwden voor een verkeerscontrole.


Volgens de politie werd woensdagmiddag gecontroleerd op de Europaweg Noord en de Ritthemsestraat. Agenten controleerden weggebruikers op de door hen gereden snelheid middels een lasergun. Eén persoon reed te hard en kreeg een boete.

Nog eens vier anderen werden zogezegd beboet omdat zij anderen via lichtsignalen waarschuwden voor de naderende snelheidscontrole.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kevers (26-3-2018 om 10:46)
He Bert Goedegebuure, heb je misschien te veel gedronken?
a (26-3-2018 om 08:16)
zou ni weten waarom ik niet mag zwaaien naar een andere bestuurder ik zwaai zo vaak terug kunnen ze nix van zeggen jammer he haha
ger (25-3-2018 om 17:58)
hahaha net goed gewoon een prent, zouden ze ook voor die schijnheilen die extra hard remmen waar controle is moeten doen, die lui zijn ook levensgevaarlijk, komen je voorbij gevlogen en zien ze in ene een camera dan keihard remmen vreselijke lui laat ze gewoon volgens de regeltjes rijden dan is het rustiger en veiliger en uiteindelijk ook goedkoper....
Kees (25-3-2018 om 17:41)
Ik geef zo vaak lichtsignalen maar dan voornamelijk als ik een auto met kapotte verlichting zie. En onnodig is verboden maar wijzen op gevaar mag wel. Attenderen op een controle dan weer niet
@timjokkmokk (25-3-2018 om 12:29)
Hoop dat ze die vrachtwagen chauffeurs, hier ook eens voor aanpakken dan !
zeeuws meisje (25-3-2018 om 09:01)
Ik doe het niet met lichtsignalen maar met handgebaren.... nooit een boete gehad . Je mag toch nog wel zwaaien naar iemand hahaa??
Cookie-instellingen beheren