Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km

Uitslaande binnenbrand in cafe Old Dutch Zierikzee

Toegevoegd: 13-09-2006, 06.51 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ZIERIKZEE - In café Old Dutch aan de Lange Nobelstraat in Zierikzee heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een forse brand gewoed.

De brand werd omstreeks tien voor half zes ontdekt door iemand die vlammen via een raam naar buiten zag slaan. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat forse schade ontstond.

De eigenaar van het pand liep bij de brand een rookvergiftiging op. Hij werd ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de vergiftiging is niets bekend.

Het café werd op 28 oktober 2004 ook al getroffen door een uitslaande brand. Toen ontstond ook forse schade. De brandwerende maatregelen die nadien zijn getroffen hebben de brand vermoedelijk vertraagd.

Bij de bluswerkzaamheden werden twee tankautospuiten en een ladderwagen ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren