Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger opgepakt na schietpartij Bergen op Zoom

Toegevoegd: 24-03-2018, 10.37 uur
Onderzoek in de Adriaan Brouwerstraat in Bergen op Zoom.
Onderzoek in de Adriaan Brouwerstraat in Bergen op Zoom.
© Foto: 112Markiezaten.nlC
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Naar aanleiding van een schietincident in Bergen op Zoom heeft de politie vannacht een 29-jarige Middelburger aangehouden als verdachte.


Bij de politiemeldkamer West-Brabant kwam vrijdag rond 22.00 uur een telefoontje binnen dat er op de Adriaan Brouwerstraat in Bergen op Zoom geschoten zou zijn. Meerdere politie-eenheden met kogelwerende vesten gingen direct naar de straat toe maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt en de schutter(s) was/waren al gevlogen.

Doordat het kenteken van de auto bij de politie bekend was, kon de wagen rond 00.30 uur worden opgespoord in Rotterdam. Door middel van de zogeheten uitpraatprocedure werden vier verdachten uit de auto gehaald. Het gaat om een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 26-jarige en een 30-jarige Rotterdammer en zogezegd een 29-jarige Middelburger.

Het viertal is ingesloten in cellencomplex de Mijkenbroek in Breda. Aanleiding voor het schietincident lijkt volgens de politie een woningoverval te zijn geweest waarbij vier mannen één van de huizen in de straat zijn binnengedrongen. Toen ze er vandoor gingen en de bewoner de achtervolging inzette is er geschoten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (25-3-2018 om 00:54)
@maatsko; ook ik kan uit het verslag niet opmaken dat de daders uit een ander land dan Nederland komen. Wordt nog een probleem om ze uit te zetten! Misschien op een boor eiland ergens voor de kust van de Wadden eilanden? Niet iedere misdadiger is een buitenlander . We hebben ook, helaas veel Nederlands tuig.
Pieter (24-3-2018 om 15:51)
@pet, helemaal mee eens maar dan ook nog straffen naar land van herkomst en het land uit zetten.
maatsko (24-3-2018 om 14:14)
@pet waar staat dat het buitenlanders waren? want het gaat gewoon om vier nederlanders ! halve zool
zeeuw (24-3-2018 om 13:10)
en maar zeggen dat de criminalietijd afneemt Nederland zakt steeds meer in de bagger metal dat softe gedoe
Pet (24-3-2018 om 12:09)
Goedzo ! 15 jaar cel in land van herkomst en dubbele nationaliteit voor altijd afpakken !!!
Cookie-instellingen beheren